Топ 9 корисних перекусів

Що дати дитині на перекус до школи? Вічна проблема.

Коли ми даємо своїй дитині обід або звичайний перекус до школи ми намагаємось зробити його максимально корисним або мінімально шкідливим. 
Але іноді звичайна підказка може зробити цей ранковий ритуал трохи легшим.

Йогурт

Йогурт - один з тих продуктів, які не тільки приємні на смак, але і дуже корисні. Не можна не відзначити, що користь йогурту буде набагато більшою, якщо ви приготуєте його самостійно, в домашніх умовах.

Фрукти або фруктовий салат

Фрукти як основне джерело вітамінів просто необхідні зростаючому організму. До того ж це добротний і «зручний» перекус: з'їсти їх можна швидко і без зайвих клопотів на будь-який перерві.

Горіхи

Горіхи - ціле джерело вітамінів і мінералів. З цим продуктом ваша дитина завжди буде сита і повна сил. До того ж, що може бути простіше, ніж кинути в рот пару-трійку горішків?

Сухофрукти

Восени і взимку особливу цінність для організму представляють сухофрукти. Будучи солодкими, що так вабить практично всіх дітей, сухофрукти вкрай поживні і корисні. Курага, фініки, інжир, чорнослив ...

Сир

Ще один корисний і смачний продукт. У нього можна додавати мед, фрукти, сухофрукти, горіхи ... - все, що душі завгодно. Це буде особливо до речі, якщо ваша дитина не любить молочні продукти.

Бутерброди

Класичний варіант шкільного сніданку. І найзручніший. Для приготування бутербродів уникайте білого хліба, найкраще підійде хліб з прісного тіста.

Млинці або оладки

Ще жодна дитина не відмовився від такого смачного сніданку, як млинці або оладки. Особливо якщо вони наповнені фруктами, сиром і политі медом або шоколадом. Справжні ласощі!

Кекси

Якщо ви любите випікати, і у вас є на це час, приготуйте вашій дитині кекси. Готуючи мафіни, ви можете урізноманітнити їх за допомогою різних начинок - від крему до фруктів і ягід: яблук, винограду, ожини і т.д.

Омлет

Поживний сніданок швидкого приготування. У нього можна додати овочі і варені шматочки курятини або іншого м'яса. Готувати цю страву рекомендується в різних формах: це приверне більше інтересу дитини до приготовленого для неї сніданку.

Бережіть себе та слідкуйте за харчуванням дітей